Menu van 27 november tot 3 december 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

27

november

Soep florentine

Rosbief met romige archiducsaus

Boontjes met ajuin en peterselie

Italiaanse gratine

Leverworst

Dinsdag

28

november

Parmentiersoep met franse kaas

Winters eenpansgerecht met gehakt en prei

onder aardappeldeksel

Filet d’anvers

 

Woensdag

29

november

Tomatensoep

Gebakken kip met dragon, look en citroenzeste

Warme peer

Frietjes

Hamrolletjes gevuld met mimosagroenten

Donderdag

30

november

Soep van bospaddestoelen

Ardeens gebraad met picalillysaus

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

Kaaskroketjes met remoulade

Vrijdag

1

december

Wortelsoep

Gebakken vis met romige waterkershollandaise

Gegratineerde broccoliroosjes

Gebakken luciferaardappelen

Grootmoeders paté

Zaterdag

2

december

Preisoep

Kippengyros met gekonfijte kerstomaat en basilicum

Wortelblokjes met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Perzik gevuld met tonijnsalade

Zondag

3

december

Aspergecrème

Rundstong met madeirawijn en boschampignons

Erwtjes met frescokruiden

Kroketten

Maredsous kaas met hotdogbroodjes