Menu van 20 november tot 26 november 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

20

november

Kippensoep

Herdersgebraad gekruid met salie en honing

Witte boontjes in verse tomatensaus

Kookaardappelen  –  Puree

Haringfilet met ajuinringen

Dinsdag

21

november

Soep van franse peultjes

Gegratineerde hesprolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Aardappelslaatje met weense worstjes

 

Woensdag

22

november

Tomatensoep

Gebakken boomstammetje met gekarameliseerde zilveruitjes

Appelmoes

Landelijk gebakken aardappelen met spekjes

Kalfskop in madeira

Donderdag

23

november

Knolseldersoep

Zuiders rundsstoofpotje met tomaat, basilicum en olijven

Waldorfslaatje in bieslookdressing

Frietjes

Gegratineerde macaroni met ham en kaas

Vrijdag

24

november

Courgettesoep

Oostends vispannetje met wortel, champignons, prei en courgette in looksaus

Karnemelkstovers met gebruinde boter

Petit paris

Zaterdag

25

november

Witloofsoep

Kippencordon bleu met verse dragonsaus

Bladspinazie in de room

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde vleessalade

Zondag

26

november

Wortelroomsoep

Gebraiseerd noothammetje met cognac en witte druifjes

Minispruitjes met spek

Dennenaardappeltjes

Nazareth kaas met hotdogbroodjes