Menu van 6 november tot 12 november 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

6

november

Kippenconsommé met curry

Herdersgebraad met cognac en mirabellen

Prinsessenboontjes met ajuin

Gebakken aardappelen

Assortiment charcuterie

Dinsdag

7

november

Witloofsoep

Gebakken worst met gekarameliseerde ajuin

Winterse hutsepot met gekookt buikspek

laagbouw : kalfsbrood

hoogbouw : pizza van het huis

 

Woensdag

8

november

Tomatensoep

Gentse waterzooi van kip met wortel, groene selder en prei

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde tonijnsalade

Donderdag

9

november

Peterseliesoep

Ardeens stoofpotje met peperkoek en rode bessen

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

Gebakken bloedworst met ajuinringen

Vrijdag

10

november

Seldersoep

Kabeljauw in een sausje met zure room en appelsnippers

Spinazie in de room

Frietjes

Filet de saxe

Zaterdag

11

november

Pompoenroomsoep

Rode wijn

Kalfsgebraad ‘marengo’

Boontjes in een spekjasje

Verse kroketten

Reebokpaté met ajuinconfituur en broodjes

Zondag

12

november

Maissoep

Eendenbil à l’orange met grand marnier en sinaasappelsap

Lauwe perzik

Rosties in de oven

Camembert met suikerbrood