Menu van 31 oktober tot 6 november 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

31

Oktober

Tomatensoep

Gebakken vleesbrood met verse dragon

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

Hoofdvlees met mosterd

 

Dinsdag

1

November

ALLERHEILIGEN

Zuid-Afrikaanse paprikasoep

Rode wijn

Gebraiseerd varkenshaasje ‘fine champagne’

Herfstappeltje met vloeibare honing

Boontjes in spekjasje

Verse kroketten

 

Gerookte rode zalm met ajuintjes en sandwiches

 

Woensdag

2

November

Preisoep

Vol-au-vent in bladerdeegje met kerrie en kokosmelk

Lauwe ananas

Rijst

 

Filet de saxe

 

Donderdag

3

November

Parmentiersoep

Gebraiseerd noothammetje met champignonsaus

Mini spruitjes met spek

Rozemarijnaardappelen in de oven

 

laagbouw : versierde kipsalade

hoogbouw : verloren brood

 

Vrijdag

4

November

St. Germainsoep

Gebakken koolvis met venkel hollandaise

Preistoofpotje met cheddar kaas en zure room

Karnemelkpuree met gebruinde boter

laagbouw : verloren brood

hoogbouw : versierde kipsalade

Zaterdag

5

November

Knolseldersoep

Gemarineerde escalope van kip met witte porto en blanke bouillon

Geglaceerde wortel met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Franse camembert

 

Zondag

6

November

Schorsenerensoep

Kalfsgebraad Stroganoff

Broccoli en bloemkool gegratineerd

Aardappelnootjes

 

Hazenpastei met mini ovenkoek