Menu van 30 oktober tot 5 november 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

30

oktober

Seldersoep

Gehaktballetjes met Provençaalse champignonsaus

Erwtjes met ajuin en peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Leverworst

Dinsdag

31

oktober

Kippensoep

Proscuito ham met perigoudinnesaus

Spruitjes met spek

Kookaardappelen  –  Puree

Kippenwit met tuinkruiden

 

Woensdag

1

november

ALLERHEILIGEN

Pompoenroomsoep

rode wijn

Gebraiseerde kalkoen ‘fine champagne’

Herfstappeltje met vloeibare honing

Verse kroketten

Gerookte rode zalm met ajuintjes en zachte broodjes

Donderdag

2

november

ALLERZIELEN

Preisoep

Cordon bleu met duglerésaus 

Bloemkool gegratineerd met kaassaus

Gebakken aardappelblokjes

Omelet met champignons

Vrijdag

3

november

Tomatensoep

Gebakken vis met korstje van krab en mierikswortel

Gestoofde preiringen

Puree met mozzarellakaas

Ouderwetse boerenpaté

Zaterdag

4

november

Kervelsoep

Ardeens stoofpotje met rozemarijnsaus

Knolselder in de room met peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

 

Noordzeesalade

Zondag

5

november

Agnes Sorelsoep

Zacht gesmoorde escalope van kip met look en citroenzeste

Jonge worteltjes met ui, honing en tijm

Kroketten

Hollandse beemsterkaas met suikerbrood