Menu van 23 oktober tot 29 oktober 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

23

oktober

Preisoep

Ardeens gebraad ‘cross en blackwell’

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

Weense worstjes met mosterd

Dinsdag

24

oktober

Witloofsoep

Gemarineerde kipfilet met cognac en witte druiven

Gebakken bloemkoolroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

Aardappelsalade met makreel en boontjes

 

Woensdag

25

oktober

Tomatenroomsoep met balletjes

Varkenstong in zure eiersaus met citroenmelisse

Bladspinazie in de room

Kookaardappelen  –  Puree

Paterskaas Watou

Donderdag

26

oktober

Uiensoep met gemalen kaas

Kalfsblanket met geraspte gember, tuinkruiden en champignons

Worteltjes met peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Pasta met gehaktballetjes en tomatensaus

Vrijdag

27

oktober

Minestronesoep

Nieuwpoorts vispannetje met kreeftensaus

Preireepjes in lichte mornay

Frietjes

Provencaals kalfsbrood

Zaterdag

28

oktober

Pastinaaksoep

Kalkoenpavé met vier-kazen-saus

Peertje in de rode wijn

Krieltjes  –  Puree

 

Versierde vleessalade

Zondag

29

oktober

Bloemkoolsoep

Konijn op Vlaamse wijze met pruimen en rodenbach

Prinsessenboontjes met spek

Kroketten

Gevulde kalfsroulade met zachte pistolets