Menu van 16 oktober tot 22 oktober 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

16

oktober

Erwtensoep

Kip met ricotta en zongedroogde tomaat

Gebakken broccoli

Pasta verde  –  Puree

Americain preparé

Dinsdag

17

oktober

Wortelsoep

Ardeens stoofpotje met rodenbach en rode bessenconfituur

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Pilchards in tomatensaus

 

Woensdag

18

oktober

Tomatenroomsoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Huisgemaakte gevogeltesalade

Donderdag

19

oktober

Parmentiersoep

Biefstuk met bearnaisesaus

Cruditeiten met vinaigrette

Frietjes

Verloren brood met bruine suiker

Vrijdag

20

oktober

Champignonsoep

Eitjes met papsaus en ajuin

Kookaardappelen  –  Puree

Honingham met mimosagroenten

Zaterdag

21

oktober

Vissoep

Hutsepot op z’n vlaams met gekookt buikspek

Worst met gekarameliseerde ajuin

 

Pepersalami

Zondag

22

oktober

Soep florentine

Gevogelte gyros met paprika en champignons in een pittige tomatensaus

Provencaalse tomaat

Rosties

Kaasplankje met sandwiches