Menu van 25 september tot 1 oktober 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

25

september

Tomatenroomsoep

Casslerrib met jagerssaus en gebruinde zilveruitjes

Gegratineerde bloemkool

Gebakken stro-aardappeltjes

Haringfilet met ajuin

Dinsdag

26

september

Spinaziesoep

Kalkoengyros met mascarpone en kerstomaatjes

Erwtjes op z’n vlaams

Aardappelen met kruidenboter

Versierde vleessalade

 

Woensdag

27

september

Minestronesoep 

Gevulde tomaat met gehakt en Provençaalse looksaus

Gegratineerde puree

Poolse worst

Donderdag

28

september

St. Germainsoep

Kalfsblanket met geraspte gember en witte asperges

Worteltjes met ajuin

Gebakken peterselie-aardappelen

Pizza maison

Vrijdag

29

september

Champignonsoep

Gestoomde vis met rivierkreeftensaus

Preireepjes in licht mornay

Gefrituurde krieltjes

Kalkoensalami

Zaterdag

30

september

Knolseldersoep

Kippenschnitzel met sjalot en rozemarijn

Appelmoes

Kookaardappelen  –  Puree

Suprème coeur de Lyon kaas

Zondag

1

oktober

Bretoense vissoep

Herdersgebraad met romige dragonsaus

Savooikool met spekjes

Kroketten

Gerookte italiaanse ham met zachte broodjes