Menu van 4 september tot 10 september 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

4

september

Andalousesoep

Gehaktballetjes in madeira met champignons

Jonge erwtjes met lente ui

Pasta met tuinkruiden  –  Puree

Mosterdspek

Dinsdag

5

september

Spinaziesoep

Vol-au-vent met kokosmelk en rode kerrie

Ananas

Rijst  –  Puree

Bierworst

 

Woensdag

6

september

Tomatensoep met balletjes

Herdersgebraad Milanese

Provençaalse groenten in de wok

Kookaardappelen  –  Puree

Kippensalade andalouse

Donderdag

7

september

Erwtensoep

Kalkoenlapje met franse kruidenkaas

Cruditeiten met honingdressing

Gebakken aardappelen

Fishstick met verse remoulade

Vrijdag

8

september

Broccolisoep

Noordzeevispannetje met ricard op een bedje van bladspinazie

Frietjes

Maredsous kaas

Zaterdag

9

september

Agnes Sorelsoep

Nootham met honing-mosterdsaus

Broccoliroosjes met hoeveboter

Kookaardappelen  –  Puree

Provençaals kalfsbrood

Zondag

10

september

Minestrone

Konijn op vlaamse wijze met pruimen en rodenbach

Gebakken witloof

Kroketjes

Italiaanse kruidenham met cavaillon en zachte broodjes