Menu van 24 oktober tot 30 oktober 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

24

Oktober

Crecysoep

Gebakken rosbief met béarnaise

Princesseboontjes met ajuin en spekjes

Gratin dauphinois

Omelet met tomaat

 

Dinsdag

25

Oktober

St. Germainsoep

Kip met cognac en witte druiven

Lauwe perzik

Aardappelen in de oven

 

Americain preparé

 

Woensdag

26

Oktober

Parmentiersoep

Gebakken worst met gebruinde ajuin

Hutsepot van wintergroenten met varkensschenkel

 

Provencaals kalfsbrood

 

Donderdag

27

Oktober

Tomatensoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

 

Frisse salade met boontjes, tomaten, appel en maatjes

 

Vrijdag

28

Oktober

Knolseldersoep

Waterzooi van vis met wortel, selder, courgette en prei in kokosmelk

Frietjes

Kippenwit met tuinkruiden

Zaterdag

29

Oktober

Courgettesoep

Ardeens gebraad met ricotta en zongedroogde tomaten

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde vleessalade

 

Zondag

30

Oktober

Kervelroomsoep

Rundstong met madeira en boschampignons

Wortelblokjes met tijm

Kroketten

 

Nazareth kaas met suikerbrood