Menu van 17 juli tot 23 juli 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

17

Juli

Portugese soep

Herdersgebraad met picklessaus

Bloemkool op z’n Vlaams

Kookaardappelen  –  Puree

Champignonworst

Dinsdag

18

Juli

Bonensoep

Koude schotel met americain preparé en remoulade

Tomatenslaatje met frisse groenten

Frietjes

Maredsous kaas

 

Woensdag

19

Juli

Tomatensoep met balletjes

Hongaarse goulash met zilveruitjes, spek en rode wijn

Appelcompote

Aardappelen in de oven met pijpajuin

Hamrolletjes met mimosagroenten

Donderdag

20

Juli

Wortelsoep

Kippenbil met honing, balsamico en tijm

Zuiderse groentenratatouille

Gebakken aardappelen met cajunkruiden

 

Pasta van de chef

 

Vrijdag

21

Juli

NATIONALE FEESTDAG

Komkommersoep met verse munt

Rode wijn

Kabeljauw met rivierkreeftjes en bisquesaus

Spinazie in de room

Duchesse-aardappelen  –  Puree

Gerookte zalm met ajuin en tafelbroodjes

Zaterdag

22

Juli

Preisoep

Gebraiseerde kalkoenfilet met witte druiven en cognac

Knolselder met verse peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Leverworst

Zondag

23

Juli

 

Bloemkoolsoep

Kalfsgebraad met romige champignonsaus

Gebakken erwtjes met krokante spekjes

Aardappelnootjes

Italiaans gerookte ham met boerenpistolets