Menu van 19 juni tot 25 juni 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

19

Juni

Peterseliesoep

Herdersgebraad met archiducsaus

Knolselderblokjes met peterselieroom

Gebakken stro-aardappelen

Kalfskop in madeira

Dinsdag

20

Juni

Dubarrysoep

Oosters kalfsblanket met gember en witte asperges

Tomaat en courgette in lookjus

Kookaardappelen  –  Puree

Mosterdspek

 

Woensdag

21

Juni

Tomatensoep met balletjes

Gebakken worst met crème de Dijon

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

Hamrolletjes gevuld met mimosagroenten

Donderdag

22

Juni

Preisoep

Vol-au-vent in kokosmelk met kerrie en bladerdeegje

Cruditeiten met french dressing

Frietjes

 

Omelet met gemalen kaas

 

Vrijdag

23

Juni

Aspergesoep

In de oven gebakken vis met krab en groene kruiden

Krokant gebakken prei

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde vleessalade

Zaterdag

24

Juni

Spinaziesoep

Cordon bleu met Spaanse saus

Warme tomaat met look en gemalen kaas

Peterselie-aardappelen  –  Puree

Boerenpaté

Zondag

25

Juni

 

Romige wortelsoep

Gebraisseerde kalkoen met gorgonzola-tijmsaus

Gebakken broccoli

Aardappelnootjes

Reblochon kaas met sandwiches