Menu van 12 juni tot 18 juni 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

12

Juni

Wortelsoep

Ardeens gebraad met salie en honing

Gebakken bloemkool

Rozemarijn aardappelen in de oven

Kippenwit met tuinkruiden

Dinsdag

13

Juni

Witloofsoep

Balletjes in tomatensaus met champignons en madeira

Erwtjes met pijpajuin

Pasta primavera  –  Puree


BARBECUE laagbouw – AFDELING A

Provençaals kalfsbrood

 

Woensdag

14

Juni

Tomatensoep

Kalkoenbrochette met cognac en witte druiven

Ananas

Rijst  –  Puree

Zalmsalade met tomaat

Donderdag

15

Juni

Slasoep

Varkensgyros zoetzuur ‘montmerency’ met peperkoek en rode bessen

Cruditeiten slaatje met dressing

Frietjes


BARBECUE laagbouw – AFDELING B

 

Verloren brood met bruine suiker

 

Vrijdag

16

Juni

Dubarrysoep

Oostends vispannetje met lentegroentjes (broccoli, courgette, tomaat, lente-ui) in kokosmelk

Kookaardappelen  –  Puree

Hoofdvlees met mosterd

Zaterdag

17

Juni

Maissoep

Rosbief met lichte roquefortsaus

Gesauteerde boontjes met tomaatblokjes

Gebakken aardappelen

Champignonworst

Zondag

18

Juni

 

Paprikasoep

Zachgt gesmoord varkenshaasje met dragon, look en zeste van citroen

Witloof met hoeveboter

Pommes duchesse

Port salut kaas met suikerbrood