Menu van 29 mei tot 4 juni 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

29

Mei

Knolseldersoep

Gebakken rosbief met franse kruidenkaas

Gestoofde erwtjes

Rozemarijn-aardappelen in de oven

Parijzerworst

Dinsdag

30

Mei

St. Germainsoep

Gegratineerde ovenschotel met prei en gehakt in kaassaus onder aardappeldeksel

Versierde krabsalade

 

Woensdag

31

Mei

Tomaten-minestronesoep

Gebakken kip met groene kruiden en kokosmelk

Lauwe peertjes

Frietjes


BARBECUE voor 1e & 3e verdiep hoogbouw

Hoofdvlees met mosterd

Donderdag

1

Juni

Pompoensoep

Ardeens gebraad met mosterdsaus

Knolselder met fijne kruiden

Gebakken aardappelen  –  Kookaardappelen


BARBECUE voor 2e & 4e verdiep hoogbouw

 

Kippensalade met kerrie

 

Vrijdag

2

Juni

Preisoep

Gesauteerde victoriabaars met basilicumkorstje

Cruditeitenslaatje met vinaigrette

Aardappelen met kruidenboter

Filet de saxe

Zaterdag

3

Juni

Witte koolsoep met spek

Gentse waterzooi van kalkoen met preireepjes, groene selder en wortel in blanke bouillon

Tuinkruidenpuree

Rozemarijn ham

Zondag

4

Juni

PINKSTEREN

Veloutésoep

rode wijn

Rundstong in madeirasaus met boschampignons

Krokant gebakken witloof

Verse kroketjes

Frans kaasplankje met mini ovenkoek