Menu van 22 mei tot 28 mei 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

22

Mei

 

Cressonsoep

Zuiders runderstoofvlees ‘Catalan’ met tomaten, zilveruitjes, olijven en look

Appelmoes

Peterselie-aardappelen  –  Puree

Peperbacon

Dinsdag

23

Mei

Franse ajuinsoep met gemalen kaas

Kippenbrochette met roze pepersaus

Krokante wokgroentjes

Pilafrijst

Omelet met spekjes

 

Woensdag

24

Mei

Tomatensoep met balletjes

Herdersgebraad met dragonsaus

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Gebakken aardappelen  –   Puree

Americain preparé

Donderdag

25

Mei

O.L.H HEMELVAART

Romige peterseliesoep

Rode wijn

Gemarineerde kalkoenborst met gekonfijte kerstomaat en ricotta

Gebakken witloof

Gefrituurde krieltjes

 

Gerookte rode zalm met ajuin en sandwiches

 

Vrijdag

26

Mei

Groene seldersoep

Gebakken vis met kreeftensausje en cognac

Waldorfslaatje in french dessing

Kookaardappelen  –  Puree

Franse camembert

Zaterdag

27

Mei

Dubarrysoep

Gehaktballetjes met tomatensaus en madeira

Gesauteerde worteltjes met bieslook

Kookaardappelen  –  Puree

Grootmoeders paté

Zondag

28

Mei

Paprikasoep

Varkenswangetjes met rodenbach, spek en luikse siroop

Prinsessenboontjes met peterselie

Kroketjes

Gerookte italiaanse ham met cavaillon en hotdogbroodjes