Menu van 15 mei tot 21 mei 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

15

Mei

 

Wortelsoep

Casselrib met archiducroomsaus

Groene boontjes met ajuin

Peterselie-aardappelen

Vers gehakt

Dinsdag

16

Mei

Broccolisoep met kruidenkaas

Gebakken slavinken met tomatensaus

Rabarbercompote

Rozemarijn aardappelen  –  Puree

Versierde krabsalade

 

Woensdag

17

Mei

Tomatensoep

Beenham met mosterdsaus

Gebakken witloof met hoeveboter

Kookaardappelen  –   Puree

Bierworst

Donderdag

18

Mei

Landelijke aardappelsoep

Vol-au-vent met bladerdeegje in lichte kerriesaus

Fris lenteslaatje met dressing

Frietjes

 

Gegratineerde macaroni carbonara

 

Vrijdag

19

Mei

Aspergesoep

Vispannetje met venkel-hollandaise op een bedje van spinazie

Karnemelkpuree met noisetteboter

Hamrolletjes met mimosagroenten

Zaterdag

20

Mei

Bloemkoolsoep

Kalkoenschnitzel met fruitige saus van sjalot en rozemarijn

Duo van courgette en tomaat in lookjus

Kookaardappelen  –  Puree

Provencaals vleesbrood

Zondag

21

Mei

Mosterdsoep

Zacht gesmoord varkenshaasje met dragon, look en zeste van citroen

Geglaceerde worteltjes met pijpajuin

Aardappelnootjes

Passendaele kaas met tafelbroodjes