Menu van 8 mei tot 14 mei 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

8

Mei

 

Knolseldersoep

Steak met bearnaisesaus

Tomaat in de oven met kruidenolie

Gebakken aardappelen  –  Puree

Broccoliworst

Dinsdag

9

Mei

Groentenroomsoep

Varkensstoofpotje ‘montmerency’ met peperkoek, trappist en rode bessen

Lauw peertje

Kookaardappelen  –  Puree

Omelet met gemalen kaas

 

Woensdag

10

Mei

Tomatensoep

Kaasburger met getomateerde zingarasaus

Schorseneren met citroen

Kookaardappelen  –   Puree

Tomaat mozzarella met kruidenolie

Donderdag

11

Mei

Courgettesoep

Gemarineerde kipfilet met champignonroomsaus

Waldorfslaatje met honingvinaigrette

Frietjes

 

Weense worstjes met mosterd

 

Vrijdag

12

Mei

Paprikasoep

Gebakken vis met sausje van citroen en munt

Spinazie in de room

Kookaardappelen  –  Puree

Versierde tonijnsalade

Zaterdag

13

Mei

Preisoep

Ardeens gebraad met pepersaus

Erwtjes op z’n frans

Gebakken krielaardappelen  –  Puree

Lentepaté met appeltjes

Zondag

14

Mei

MOEDERDAG

Witloofsoep

Rode wijn

Gebraiseerde kalkoenfilet met sinaasappel à l’orange en grand marnier

Fijne lentegroentjes met groene asperges

Aardappelwafeltjes

Kaas abondance met suikerbrood