Menu van 1 mei tot 7 mei 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

1

Mei

Feest van de arbeid

Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep

rode wijn

Zacht gesmoorde kalkoen met zeste van citroen

Witloof met hoeveboter

Gesauteerde aardappelen met pijpajuin

Verse zalmsalade met zachte broodjes

Dinsdag

2

Mei

Spinaziesoep

Gebakken boomstammetje met dragonsaus

Appelmoes

Kookaardappelen  –  Puree

Kippenwit met tuinkruiden

 

Woensdag

3

Mei

Tomatensoep

Kalfsgebraad ‘quattro formaggi’

Gestoofde bloemkool

Kookaardappelen  –   Puree

Frisse salade met gouda en groene selder

Donderdag

4

Mei

Champignonsoep

Hongaarse goulash met rode wijn, spek en zilveruitjes

Zomer slaatje met vinaigrette

Frietjes

 

laagbouw + 1e verdiep: croque monsieur

2e + 3e + 4e verdiep: champignonworst

 

Vrijdag

5

Mei

Kippensoep

Gepocheerde vis met blanke botersaus

Gebakken prei

Kookaardappelen  –  Puree

2e + 3e + 4e verdiep: croque monsieur

laagbouw + 1e verdiep: champignonworst

Zaterdag

6

Mei

Wortelsoep

Kip cordon bleu met zoetzure saus

Broccoli met hoeveboter

Peterseliepuree

Hoofdvlees

Zondag

7

Mei

Komkommersoep

Kalfsgebraad met bordelaisesaus

Boontjes op z’n Frans

Rosties

Brie rustique met hotdogbroodjes