Menu van 24 april tot 30 april 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

24

April

Bloemkoolsoep

Herdersgebraad met cognac en witte druiven

Witte boontjes in tomatensaus

Kookaardappelen  –  Puree

Ardeense preskop

Dinsdag

25

April

Parmentiersoep

Ardeense burger met jagerssaus en noorderkrieken

Rabarbersompote

Kookaardappelen  –  Puree

Krabsalade

 

Woensdag

26

April

St.Germainsoep

Beenham in zeezout met graanmosterdsaus

Gestoofde savooikool met spekjes

Kookaardappelen  –   Puree

Gegratineerde spaghetti bolognaise

Donderdag

27

April

Cressonsoep

Koude schotel met bereide americain en remoulade

Cruditeiten met een mosterd dressing

Frietjes

 

Foret d’ardenne

 

Vrijdag

28

April

Witloofsoep met kruidenkaas

Gebakken vis met ansjovisboter op een bedje van preireepjes

Pasta  –  Puree

Nazareth kaas

Zaterdag

29

April

Knolseldersoep

Kalfsblanquette met geraspte gember en witte asperges

Erwtjes op z’n Vlaams

Kookaardappelen  –  Puree

Kaasworst

Zondag

30

April

Zurkelsoep

Orloff gebraad met gouda kaas, bacon en champignons

Fijne boontjes met tomaatblokjes

Kroketjes

Appelpaté met broodje