Menu van 17 april tot 23 april 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

17

April

Waterkerssoep

Toscaans gebraad met spaanse saus

Knolselder in de room

Aardappeltjes in de oven met rozemarijn

Haringfilet met ajuin

 

Dinsdag

18

April

Ajuinsoep met gemalen kaas

Kalkoenrollade à l’orange met sinaas en grand marnier

Appelcompote

Landelijke aardappelen met spekjes

Champignonworst

 

Woensdag

19

April

Radijsjessoep

Tomaat gevuld met gehakt en tomaat-looksaus

Gebakken Provençaalse groentjes

Kookaardappelen  –   Puree

Gebakken omelet natuur

Donderdag

20

April

Cultivateursoep

Vol-au-vent van hoevekip met kerrie en bladerdeegje

Sla, wortel en tomaat in vinaigrette

Frietjes

 

Honingham met geraspte knolselder

 

Vrijdag

21

April

Wortelsoep

Gebakken filet meunière met citroen en basilicum

Spinazie in de room

Karnemelkstovers

Versierde kipsalade

Zaterdag

22

April

Slasoep

Hamrolletjes met witloof gegratineerd

Gegratineerde aardappelkoek

Gerookte bacon

Zondag

23

April

Tomatensoep

Rundstong in getomateerde madeira met boschampignons

Jonge wortelen met pijpajuin

Aardappelkroketjes

Franse brie met sandwiches