Menu van 10 april tot 16 april 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

10

April

Aspergesoep

Cordon bleu met honing-mosterdsaus

Schorseneren met citroen

Kookaardappelen  –  Puree

Gebakken witte pensen

 

Dinsdag

11

April

Boontjessoep

Varkenstong in ‘t groen met citroenmelisse, kervel en zurkel

Wortelstoemp met peterselie

Boerenpaté

 

Woensdag

12

April

Broccolisoep

Mediterraans stoofpotje van kip met tomaat, olijven en basilicum

Lauwe perziken

Gefrituurde aardappelpartjes

Peperbacon

Donderdag

13

April

witte donderdag

Champignonsoep

Gebakken rosbief met getomateerde estragon

Slaatje van witloof en veldsla in vinaigrette

In de oven gebakken aardappelen

 

Kalfskop in madeirasaus

 

Vrijdag

14

April

goede vrijdag

Tomatensoep

Papsaus met eieren en ajuinsnippers

Kookaardappelen  –  Puree

Salade met makreel, appel en ei

Zaterdag

15

April

paaszaterdag

Kervelsoep

Gebakken vleesbrood met mirabellen

Gegratineerde bloemkool uit de oven

Kookaardappelen  –  Puree

Beemsterkaas

Zondag

16

April

 PASEN

Pompoenroomsoep

Rode wijn

Feestelijk paaslam met persillade van broodkruim en rozemarijn

Zoet peertje en boontjes in spekjasje

Verse kroketten

Feestelijk Paasdessert

Gerookte rode zalm met mini ovenkoek