Menu van 10 oktober tot 16 oktober 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

10

Oktober

Witloofsoep met peterselie

Kalkoenpavet met archiducsaus

Fijne boontjes met ajuin

Kookaardappelen  –  Puree

Gebakken witte pens

 

Dinsdag

11

Oktober

Soep van franse peultjes

Gebakken worst met mirabellen

Verse rode kool met appeltjes

Gesauteerde aardappelen met fresco

 

Keizersalade

 

Woensdag

12

Oktober

Ajuinsoep met gemalen kaas

Gebakken kip met honing en appeltjes

Veldsla, tomaat en witloof in honingdressing

Frietjes

 

Haringfilet met ajuin

 

Donderdag

13

Oktober

Preisoep

Oosters kalfsblanket met abrikoos, sojascheuten en harissakruiden

Gecarameliseerde wortelblokjes

Aiolipuree

 

Champignonworst

 

Vrijdag

14

Oktober

Tomatensoep

Gebakken filet meunière met mascarpone hollandaise

Preireepjes in lichte room

Karnemelkstovers met gebruinde boter

 

hoogbouw : verloren brood

laagbouw : mosterdspek

 

Zaterdag

15

Oktober

Groense seldersoep

Ardeens gebraad met mosterdsaus

Stamppot van savooi met spekjes

Kookaardappelen  –  Puree

Filet de saxe

 

Zondag

16

Oktober

Aspergeroomsoep

Konijn op Vlaamse wijze met pruimen en rodenbach

Lauwe peer

Kroketten

 

Tallegio kaas met suikerbrood