Menu van 3 april tot 9 april 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

3

April

Bloemkoolsoep

Vogelnestje met Provençaalse tomatensaus

Erwtjes op Vlaamse wijze

Kookaardappelen  –  Puree

Hoofdvlees met mosterd

 

Dinsdag

4

April

Preisoep

Kalfsblanket op grootmoeders wijze

Wok groentjes en groene asperges

Kookaardappelen  –  Puree

Fish stick met verse tartare

 

Woensdag

5

April

Tomatensoep

Gepaneerde escalope van kalkoen met zoetzure saus

Lauwe perziken

Pasta  –  Puree 

Kippensalade met curry en ananas

Donderdag

6

April

 

Peterseliesoep

Gelardeerd gebraad met saus ‘stroganoff’

Prinsesse boontjes met ui

Gebakken aardappelen met peterselieboter

 

Grillworst

 

Vrijdag

7

April

Wortel-knolseldersoep

Oostends vispannetje met gekonfijte kerstomaat en tuinkruiden

Krokant gebakken prei

Frietjes

Weense worstjes

Zaterdag

8

April

Selderijsoep

Kalfsossobuco met mergpijp in Provençaalse saus met sinaasappel en  parmezaan schilfers

Zuiderse groenten in olijfolie (courgette, wortelen, tomaten)

Kookaardappelen  –  Puree

Passendaele prélude kaas

Zondag

9

April

 

Agnes Sorel roomsoep

Gemarineerde kalkoen met sausje van ananas en kokosmelk

Gesauteerd witloof

Dennenappeltjes

Franse kazen met broodje