Menu van 13 maart tot 19 maart 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

13

Maart

Dubarrysoep

Gebakken vleesbrood met verse dragon

Groene kool met spekjes

Kookaardappelen  –  Puree

Gerookte kalkoenfilet

 

Dinsdag

14

Maart

Parmentiersoep met kruidenkaas

Rosbief met champignonroomsaus

Prei in de room

Gebakken aardappeltjes met peterselie

Ham en prei salade

 

Woensdag

15

Maart

Tomatensoep

Kippengyros met gekonfijte kerstomaat en olijven

Gebakken bloemkool

Kookaardappelen  –  Puree

laagbouw: croque monsieur

hoogbouw: leverpaté

 

Donderdag

16

Maart

 

Wortelsoep

Jagersgebraad met tijm en balsamico crème

Spruitjes gebakken in hoeveboter

Franse tartiflette

 

laagbouw: leverpaté

hoogbouw: croque monsieur 

 

Vrijdag

17

Maart

knolseldersoep met koriander

 Gebakken vis met tomatensalsa en ansjovis

Krokante wintergroenten in looksaus

Frietjes

Pilchards in tomatensaus

Zaterdag

18

Maart

Kippencrèmesoep

Kalkoenpavé met ricotta en mirabellen

Schorseneren met citroen en peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Champignonworst

Zondag

19

Maart

 

Broccolisoep

Varkenswangetjes op grootmoeders wijze met trappist en honing

Appel-rabarbermoes

Aardappelnootjes

Kaas ‘fruitté’ met sandwiches