Menu van 20 maart tot 26 maart 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

20

Maart

Pompoensoep

Cordon bleu met verse dragon

Rode kool met appeltjes

Aardappel in de oven met kruidenboter

Italiaanse cobourg ham

 

Dinsdag

21

Maart

Pastinaaksoep

Chili con carne

Puree schotel

Haringfilet met ajuinringen

 

Woensdag

22

Maart

Tomatensoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

 

Hoofdvlees met mosterd

 

Donderdag

23

Maart

 

Witte koolsoep met spek

Lamstajine met broodkruim, look en rozemarijn

Worteltjes met tijm

Dauphinois-aardappelen

 

Frisse salade met gouda

 

Vrijdag

24

Maart

Groene seldersoep

Gebakken vis met getomateerde mousseline

Italiaanse salade met vinaigrette

Frietjes

Gegratineerde spaghetti bolognaise

Zaterdag

25

Maart

Champignonsoep

Gebakken worst met gekarameliseerde zilveruitjes

Winter hutsepot met varkensschenkel

Kippenwit met tuinkruiden

Zondag

26

Maart

 

Courgettesoep

Varkenshaasje met romige boschampignons en cognac

Feestelijke groentekrans

Kroketten

Camembert rustique met hotdogbroodje