Menu van 27 maart tot 2 april 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

27

Maart

Kervelsoep

Vol-au-vent met kerrie, kokosmelk en appeltjes

Lauwe ananas

Rijst

Mosterdspek

 

Dinsdag

28

Maart

Soep van franse peultjes

Duivelsgebraad met porto en druifjes

Stamppot van groene kool

Kookaardappelen  –  Puree

Pizza van het huis

 

Woensdag

29

Maart

Tomatensoep

Boomstammetjes met rozemarijnsaus

Bloemkoolroosjes op z’n Vlaams

Gebakken krieltjes

 

Verse Noordzeesalade

 

Donderdag

30

Maart

 

Spinaziesoep

Ardeens stoofpotje met trappist en rode bessen

Cruditeitenslaatje met bieslookvinaigrette

Frietjes

 

Omelet natuur

 

Vrijdag

31

Maart

Chickensoep

Gebakken vis onder korstje van rode pesto en broodkruim

Gegratineerde broccoli

Kookaardappel  –  Puree

Salade van asperges en ham

Zaterdag

1

April

Wortelsoep

Gegratineerde schotel met prei en gehakt onder aardappeldeksel

Provencaals vleesbrood

Zondag

2

April

 

Komkommercrème

Haantje in rode wijn met zilveruitjes en spek

Lente groentjes

Gefrituurde aardappelblokjes met rozemarijn

Franse kazen met broodje