Menu van 6 maart tot 12 maart 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

6

Maart

Aspergesoep

Kip op Normandische wijze met kerrie en appeltjes

Erwtjes op z’n frans

Aardappelen in de oven met kruiden van de chef

Droge worstjes / boerenringworst

 

Dinsdag

7 

Maart

Kervelroomsoep

Ardeens gebraad met pickelsaus

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

Gebakken bloedworst met ajuin

 

Woensdag

8

Maart

Tomatensoep

Gebakken worst met gekarameliseerde ajuin

Hutsepot van wintergroenten met geregeld

 Krabsalade met mandarijn

 

Donderdag

9

Maart

 

Venkel-wortelsoep

Varkenstoofpotje op z’n Roeselaars

Appelcompote

Kookaardappelen  –  Puree

 

Rozemarijnham met mimosagroenten

 

Vrijdag

10

Maart

Parijse uiensoep met gemalen kaas

 Noordzee vispannetje met mousseline van mierikswortel op een bedje van spinazie

Frietjes

Kippenwit met tuinkruiden

Zaterdag

11

Maart

St. Germainsoep

Kalkoenrollade met sinaasappelsaus en grand marnier

Worteltjes met groene tuinkruiden

Kookaardappelen  –  Puree

Lunchworst

Zondag

12

Maart

 

Paprikasoep

Rundstong met madeira wijn en boschampignons

Geglaceerde boontjes met frescokruiden

Kroketjes

Hollandse beemsterkaas met suikerbrood