Menu van 27 februari tot 5 maart 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

27

Februari

Cressoncrème

Kalfsblanket met witte asperges en verse gember

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

Mosterdspek

 

Dinsdag

28

Februari

 

Witloofsoep 

Mosterdgebraad met jagerssaus

Knolselder in de room met peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Zalmsalade

 

Woensdag

1

Maart

Tomatensoep

Blinde vink met crème de Dijon

Appelcompote

Gebakken aardappelen met fresco kruiden

 Gegratineerde macaroni met hesp en kaas

Donderdag

2

Maart

 

Pastinaak-knolseldersoep

Kalkoenstoofpotje met kerstomaat en witte porto

Provençaalse groenten geparfumeerd met look

Frietjes

 

Omelet met tuinkruiden

 

Vrijdag

3

Maart

Wortelsoep

 Gesauteerde vis met maltaisesaus

Spinazie in de room

Kookaardappelen  –  Puree

Americain prépare

Zaterdag

4

Maart

Preisoep

Gebakken escalope van kip met franse kruidenkaas

Wortelblokjes met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Hespenworst

Zondag

5

Maart

 

Florentijnse crèmesoep

Zacht gesmoorde ham met verse dragon

Gebakken witloof

Noisette aardappeltjes

Brie met tafelbroodjes