Menu van 20 februari tot 26 februari 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

20

Februari

Champignonsoep

Rosbief met getomateerde choronsaus

Erwtjes met ajuin

Gebakken aardappelen

Kippenwit met tuinkruiden

 

Dinsdag

21

Februari

 

Preisoep

Braadworst met honing-mosterdsaus 

Savooikool met spekjes

Rozemarijn-aardappelen

Gegratineerde spaghetti bolognaise

 

Woensdag

22

Februari

Tomatensoep

Gentse waterzooi van kip met prei, groene selder en wortel in een blanke bouillon

Pasta

 Versierde vissalade

Donderdag

23

Februari

 

St. Germainsoep

Gelardeerd gebraad ‘stroganoff’ 

Rode kool met appeltjes

Kookaardappelen  –  Puree

 

Slaatje van weense worstjes met asperges en ei

 

Vrijdag

24

Februari

Waterkerssoep

 Gebakken vis met venkel en richard

Waldorfslaatje met vinaigrette

Frietjes

Kalfskop in madeira

Zaterdag

25

Februari

Groene seldersoep

Hamrolletjes met witloof gegratineerd

Gegratineerde puree

Passendaele kaas

Zondag

26

Februari

 

Normandische kerriesoep

Stoofpotje van hert met veenbessen en jagerssaus

Lauwe perziken

Dennenappeltjes

Appelpaté met zachte broodjes