Menu van 13 februari tot 19 februari 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

13

Februari

Courgettesoep

Stoofvlees ‘montmerency’ met peperkoek en rode bessen

Appelcompote

Gesauteerde aardappelen met frescokruiden

Gebakken witte pens

 

Dinsdag

14

Februari

VALENTIJN

 

Romantische tomatensoep

Gesauteerde kip met saus ‘sint-amour’ 

Waldorfslaatje met vurige dressing

Frietjes

Haringfilet met ajuinringen

 

Woensdag

15

Februari

Crecysoep

Huis gemarineerd spiering gebraad met rode wijn en bouquet garni

Spruitjes met hoeveboter en spekjes

Gratin-aardappelen

 Honingham gevuld met geraspte knolselder

Donderdag

16

Februari

 

Kervelsoep

Gebakken kaasburger met mirabellen en witte port

Schorseneren in citroen

Kookaardappelen  –  Puree

 

Port Salut kaas

 

Vrijdag

17

Februari

Ajuinsoep met gemalen kaas

 Gebakken vis met zongedroogde tomaatjes en groene kruiden

Duo van venkel en wortel

Karnemelkpuree met noisetteboter

Lunchworst

Zaterdag

18

Februari

Preisoep

Zacht gesmoorde kalkoenborst met archiducsaus

Gebakken broccoli

Kookaardappelen  –  Puree

Provencaals kalfsbrood

Zondag

19

Februari

 

Pompoenroomsoep

Konijn op grootmoeders wijze met pruimen en rodenbach

Boontjes met peterselie en ajuin

Kroketten

Italiaans gerookte ham met tafelbroodjes