Menu van 6 februari tot 12 februari 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

6

Februari

Wortelsoep

Vol-au-vent met bladerdeegje en lichte currysaus

Ananas

Pilafrijst

Leverworst

 

Dinsdag

7

Februari

 

Soep florentine

Soepvlees met mosterd en dragonsaus

Erwtjes met ajuin en peterselie

Bouillonaardappelen  –  Puree

 

 Krabsalade met perzik

 

Woensdag

8

Februari

Tomatensoep

Ardeens gebraad met saus en noorderkrieken

Rode kool met appeltjes

Kookaardapppelen  –  Puree

 Omelet met spekjes

Donderdag

9

Februari

 

Aspergesoep

Winters éénpansgerecht met gehakt en prei

Gegratineerde aardappelpuree

 

Filet de saxe

 

Vrijdag

10

Februari

Broccolisoep

 In wijn gepocheerd vispannetje met saffraan

Spinazie in de room

Frietjes

Museau van varken met aardappel en ei

Zaterdag

11

Februari

Preisoep

Kalkoenrollade à l’orange met sinaasappel en grand marnier

Gebakken witloof

Kookaardappelen  –  Puree

Parijzerworst

Zondag

12

Februari

 

Knolseldersoep

Rundtong met madeirawijn en champignons

Wortelblokjes op z’n Vlaams

Kroketten

Paterskaas van Watou met sandwiches