Menu van 3 oktober tot 9 oktober 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

3

Oktober

Komkommersoep

Gehaktballen in pittige madeira met champignons

Erwtjes met ajuin

Pasta

Hoofdvlees met mosterd

of

cobourg ham

Dinsdag

4

Oktober

Spinaziesoep

Herdersgebraad met franse kruidenkaas

Gebakken bloemkoolroosjes

Puree met zure room en bieslook

 

Tonijnsalade met perzik

 

Woensdag

5

Oktober

Multigatawnysoep

Hongaarse goulash met gefruite ui, rode wijn en rozemarijn

Appelcompote

Spekjespuree

 

Gegratineerde spaghetti bolognaise

 

Donderdag

6

Oktober

Tomatensoep

Gebakken kip met groene kruiden velouté

Duo van courgette en tomaat in lookjus

Gesauteerde aardappelen

 

Hamrolletjes gevuld met witte asperges

 

Vrijdag

7

Oktober

Wortelsoep

Gebakken zalm met romige waterkers

Waldorfslaatje in vinaigrette

Frietjes

 

Verloren brood met bruine suiker

 

Zaterdag

8

Oktober

Parmentiersoep

Gebraiseerde kalkoen met kerstomaat en basilicumcrème

Bladspinazie in lichte mornay

Kookaardappelen  –  Puree

Parijzerworst

 

Zondag

9

Oktober

Knolseldersoep

Kalfsgebraad met romige druivensaus ezn witte port

Gestoofd witloof

Kroketten

 

Chamois d’or kaas met zachte tafelbroodjes