Menu van 9 januari tot 15 januari 2017

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

9

Januari

Kervelsoep

Rosbief met getomateerde béarnaise

Schorseneren met persil

Aardappeltjes in de oven met Provençaalse kruiden

Omelet natuur

 

Dinsdag

10

Januari

 

Champignonroomsoep

Kalfsblanket met harissa en sojascheuten

Minispruitjes met geglaceerde ajuin

Kookaardappelen – Puree

 

Versierde kipsalade

 

Woensdag

11

Januari

Wortel-knolseldersoep

Cordon bleu met sausje van blond biertje

Rode kool met appeltjes

Bouillonaardappeltjes  –  Puree

Beemsterkaas

 

Donderdag

12

Januari

 

Priesoep

Gemarineerde kip met franse kruidenkaas en kerstomaat

Provençaalse groeten

Gefrituurde duchesse aardappeltjes

 

Spaghetti quattro formaggi

 

Vrijdag

13

Januari

Kruidige tomatensoep

 

Eieren met spinazie en papsaus met ajuin

Soubise puree

Bacon

Zaterdag

14

Januari

Waterkerssoep

Vleesbrood met sausje van noorderkrieken

Wortelblokjes met ajuin

In hoeveboter gebakken aardappeltjes

Mosterdspek

Zondag

15

Januari

 

Pompoensoep met zongedroogde tomaat

Hertenstoofpotje met saus proivade en boschampignons

Peertje in de rode wijn

Kroketten

 

 

Italiaanse ham met ovenkoek