Menu van 26 december tot 1 januari 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

26

December

2e KERSTDAG

Waterkerssoep

Rosbief met romige béarnaise

Gratin van bloemkool en broccoli

Gebakken stro-aardappelen

Maredsous kaas

 

Dinsdag

27

December

 

Courgettesoep

Gehaktballetjes in Provençaalse tomatensaus

Fijne boontjes met ajuin

Kookaardappelen – Puree

 

Omelet met champignons

 

Woensdag

28

December

Groene seldersoep

Stoofpotje van kalkoen met asperges en groene kruiden

Wortelen met tijm

Aardappel met peterselieboter

Versierde krabsalade

 

Donderdag

29

December

 

Bloemkoolsoep

Nootham pet mosterdsaus

Gebakken spruitjes met spekjes

Kookaardappelen  –  Puree

 

Parijzerworst

 

Vrijdag

30

December

Tomatensoep

Zalmfilet met korstje van krab en mierikswortel

Bladspinazie in de room

Karnemelksepuree met gebruinde boter

Filet de saxe

Zaterdag

31

December

OUDEJAARSAVOND

Italiaanse soep

Belegde broodjes met gehakt en belegen kaas

Sprankelende cocktail met knabbelkoekjes

Soepje van butternutpompoen en zoete aardappel

Witte wijn

Heerlijk vispannetje met scampi, tongrolletje en duo van verse en gerookte zalm in kreeftensaus, vergezeld van een zalfje van erwten en fijne knolselderpuree

Taartje van oud naar nieuw

Zondag

1

Januari

NIEUWJAAR

Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep

Rode wijn

Parelhoen met grand marnier saus en mandarijn

Warm appeltje met veenbessen

Geurige wintergroenten met pastinaak

Verse kroketten

 

IJsgebakje in chocolademantel

bij de koffie : nieuwjaarsdruppel met lukken

 

Feestelijk gevuld speenvarken met broodjes