Menu van 19 december tot 25 december 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

19

December

Kippensoep

Boomstammetje met zilveruitjes en spek

Schorseneren in witte saus

Gebakken aardappelen

Americain charcuterie

 

Dinsdag

20

December

 

Kervelsoep

Varkensgyros ‘catalan’ met tomaat en olijven

Fijne erwtjes met tijm

Aardappelen met peterselieboter

 

Salade van weense worstjes met tomaat, asperges en ei

 

Woensdag

21

December

Paprikasoep

Duivelsgebraad met franse kruidenkaas en cognac

Spruitjes met spek

Kookaardappelen  –  Puree

Nazareth kaas

 

Donderdag

22

December

 

Knolseldersoep

Vol-au-vent met bladerdeegje en kerrie

Lauwe ananas

Frietjes

 

Haringfilet met ajuinringen

 

Vrijdag

23

December

Venkel-tomatensoep

Gebakken vis met getomateerde mousseline

Gesauteerde prei met lichte room

Pasta

Gerookte italiaanse ham

Zaterdag

24

December

KERSTAVOND

Crème florentine

Belegde broodjes met gehakt en belegen kaas

Sprankelende cocktail met knabbelkoekjes

Hollandse aspergecrème met bladpeterselie

Witte wijn

Torentje van gerookte heilbot, makreel en zalm versierd met frisse groenten, in een fijn sausje met dille en zoete puntpaprika, vergezeld van zachte broodjes

IJskristal met merengue stukjes

Zondag

25

December

KERSTDAG

Heerlijke vissoep met krabpluksels

Rode wijn

Feestelijk kalkoengebraad met morieltjes en armagnac in roze pepersaus

Peertje in de rode wijn

Gratin van pastinaak en aardpeer

Pompin-aardappelen

 

Passie met karamel

 

Wildpastei met rode uienconfit en suikerbrood