Menu van 12 december tot 18 december 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

12

December

Wortelsoep

Gelardeerd gebraad met witte druiven en cognac

Rode kool met erwtjes

Kookaardappelen  –  Puree

Americain preparé

 

Dinsdag

13

December

KERSTDINER AFDELING A

Erwtensoep

Varkensstoofpotje ‘montmerency’ met peperkoek en rode bessen

Rabarbermoes

Belgische frietjes

 

Versierde vleessalade

 

Woensdag

14

December

Bloemkoolsoep

Gebakken worst met gebruinde ajuin

Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld

Pilchards in tomatensaus

 

Donderdag

15

December

KERSTDINER AFDELING B

IJsbergslasoep

Kippenbout met gekonfijte kerstomaat en groene kruiden

Worteltjes met ui en tijm

Krokant gebakken aardappelen

 

Salade van hoofdvlees met tomaat, ei en aardappel

 

Vrijdag

16

December

Peterseliesoep

Gebakken vis met duglerésaus

Gegratineerde bloemkoolroosjes

Kookaardappelen  –  Puree

Gebakken witte worsten met ajuinringen

Zaterdag

17

December

Tomaten-minestronesoep

Kalkoenpavé met verse dragon

Stoemp van groene kool met spekjes

Kookaardappelen  –  Puree

Champignonworst

 

Zondag

18

December

Maissoep

Rundtong in getomateerde madeira met champignons

Provençaalse boontjes met boucquet italiana

Pommes noisette

 

Paterskaas Watou met sandwiches