Menu van 28 november tot 4 december 2016

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

28

November

Preisoep

Oosters stoofpotje met abrikoos, sojascheuten en harissa kruiden

Geglaceerde wortelen met tijm

Kookaardappelen  –  Puree

Fishstick met remoulade

 

Dinsdag

29

November

Tomatensoep

Hamrolletjes met witloof gegratineerd

Gegratineerde puree

 

Slaatje van weense worstjes met aardappelen en ei

 

Woensdag

30

November

St. Germainsoep

Coq-au-vin met rode wijn, zilveruit en spekjes

Cruditeitenslaatje met french dressing

Frietjes

 

Americain preparé

 

Donderdag

1

December

Knolseldersoep

Jagersgebraad met honing en witte port

Rode kool met appeltjes

Landelijk gebakken aardappelen

hoogbouw : vleessalade

laagbouw : croque hawai

Vrijdag

2

December

Crecysoep

Gesauteerde vis met venkelroomsaus en pernod

Bladspinazie in de room

Karnemelkaardappelen met gebruinde boter

hoogbouw : croque hawai

laagbouw : vleessalade

Zaterdag

3

December

Courgettesoep

Gebakken worst met gebruinde ajuinringen

Hutsepot van wintergroenten met varkensschenkel

Kaas Suprème coeur de Lyon

 

Zondag

4

December

Pompoenroomsoep

Konijn op grootmoeders wijze met pruimen en rodenbach

Lauwe perzik

Aardappelnootjes

 

Hoofdvlees met mosterd en ovenkoeken