Menu van 20 augustus tot 26 augustus 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

20

augustus

 

Kippensoep

Oosters kalfsblanket met limoen en frisse gember

Knolselder met peterselie-room

Aiolipuree

Filet d’ardenne

Dinsdag

21

augustus

Groene seldersoep

Gebakken blinde vink met mirabellen

Rabarbercompote

Landelijk gebakken aardappelen

Hoofdvlees met mosterd

Woensdag

22

augustus

Tomatensoep met balletjes

Kippengyros met champignons en tuinkruiden

Zomerhutsepot met jonge wortelen, selder, courgette en prei

Nieuwe patatjes

Noordzeesalade

Donderdag

23

augustus

 

St. Germainsoep met lookkorstjes

Koude schotel met americain preparé

Cruditeiten met honingdressing

Frietjes

Gebakken spiegelei

Vrijdag

24

augustus

 

Crecysoep

Gebakken vis met ansjovis-hollandaise

Spinazie in de room

Karnemelkpuree met noisetteboter

Zuiderse kip met rode pesto

Zaterdag

25

augustus

Preisoep

Varkenstongetjes in blanke bouillon met kervel

Wortelblokjes op vlaamse wijze

Kookaardappelen  –  Puree

Champignonworst

Zondag

26

augustus

Aspergevelouté

Gebraisseerde kalkoenborst met gorgonzola-tijmsaus

Gekonfijt witloof

Kroketjes

‘Suprême coeur de Lyon’ kaas met sandwiches