Menu van 15 oktober tot 21 oktober 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

15

oktober

 

Peultjessoep

Gehaktballetjes in tomatensaus met madeira

Erwtjes met peterselie

Pasta verde

Lunchworst

Dinsdag

16

oktober

Wortelsoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof en kaas

Gegratineerde piree

Haringfilet met ajuin

Woensdag

17

oktober

Tomatensoep

Coq-au-vin met gebakken spek en champignons

Cruditeiten in vinaigrette

Frietjes

Salade fregola

Donderdag

18

oktober

 

Waterkerssoep

Griekse moussaka met lamsgehakt en schapenkaas

Aubergines, courgettes en selder met aardappelschijfjes

Omelet natuur

Vrijdag

19

oktober

 

Seldersoep

Gefrituurde visreepjes met verse tartaar

Preistoemp met hoeveboter

Maredsous kaas

Zaterdag

20

oktober

Preisoep

Gemarineerde kipbrochette met cognac en mirabellen

Courgette en tomaat in lookjus

Kookaardappelen  –  Puree

Kippensalade

Zondag

21

oktober

Aspergevelouté

Rundstong in madeirasaus en champignons

Gestoofde worteltjes met tijm

Aardappelnootjes

Gerookte hesp met sandwiches