Menu van 24 september tot 30 september 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

24

september

 

Komkommersoep

Ardeens gebraad met cognac en witte druiven

Rabarbercompote

Landelijk gebakken aardappelen

Haringfilet met ajuin

Dinsdag

25

september

Parmentiersoep

Gebakken steak met romige mascarpone

Warme looktomaat met Provençaalse kruiden

Frietjes

Weense worstjes met mosterd

Woensdag

26

september

Pompoensoep

Gebakken worst met gebruinde ajuinringen

Hutsepot met vers geregeld

Goldworst

Donderdag

27

september

 

Bloemkoolsoep

Gegratineerde hesprolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Gebakken omelet met tuinkruiden

Vrijdag

28

september

 

Tomatensoep

Gebakken vis met pernod en venkelroomsaus

Preistoemp met boter en krokante spekjes

Slaatje kip Hawai

Zaterdag

29

september

Bretoense vissoep

Kalkoenpavé met groene velouté en basilicum

Worteltjes met pijpajuin

Kookaardappelen  –  Puree

Grillworst met kaas

Zondag

30

september

Indische kokossoep met citroengras

Rundstong in maderasaus met champignons

Broccoli met hoeveboter

Kroketten

Paterskaas met sandwiches