Menu van 17 september tot 23 september 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

17

september

 

Knolseldersoep

Gehaktballetjes met Provençaalse tomatensaus

Erwtjes met ajuin

Pasta Verne

Peterselieworst

Dinsdag

18

september

Soep florentine

Gebakken rosbief met béarnaise

Gegratineerde bloemkool

Kookaardappelen  –  Puree

Kippenwit met tuinkruiden

Woensdag

19

september

Minestrone

Gentse waterzooi van kip met wortel, prei en groene selder

Rijst

Varkentongetjes in vinaigrette

Donderdag

20

september

 

Edelpreisoep

Gelardeerd gebraad op bretoense wijze

Savooikool met spekjes

Kookaardappelen  –  Puree

Kaaskroketjes met perzik

Vrijdag

21

september

 

Wortelsoep

Gepaneerde filet meunière met basilicum, citroen en verse tartaar

Slaatje van cruditeiten in dressing

Frietjes

Oud Brugge kaas

Zaterdag

22

september

Pastinaaksoep

Stoofpotje van kalkoen met gekonfijte kerstomaat en ricotta

Gekarameliseerde ananas

Kookaardappelen  –  Puree

Pilchards in tomatensaus

Zondag

23

september

Erwtensoep met spek

Konijn op grootmoeders wijze met pruimen en rodenbach

Boterboontjes met ajuin

Kroketten

Gerookte ham met mini-ovenkoek