Menu van 17 december tot 23 december 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

17

december

 

Courgettesoep

Gebakken cordon bleu met béarnaise

Gesauteerde bloemkoolroosjes

    Puree met zure room en bieslook

Americain 

Préparé

Dinsdag

18

december

Crecysoep

Coq-au-vin met rode wijn, zilveruitjes en spek

Witloof met veldsla in vinaigrette

                               Frietjes

Weense worstjes met mosterd

Woensdag

19

december

Cultivateursoep

Gegratineerde hamrolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Versierde krabsalade

Donderdag

20

december

Tomatensoep

Ardeens gebraad met mosterdsaus

Knolselder met citroen

Kookaardappelen- Puree

Petit Paris

Vrijdag

21

december

 

Cressonsoep

Noordzeevispannetje met anjovisboter

Zwitserse puree met pompoenblokjes en hoeveboter

Kippenwit met tuinkruiden

Zaterdag

22

december

Soep van zoete aardappel

Gebakken worst met gebruinde ajuinringen

Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld

Leverworst

Zondag

23

december

Aspergesoep

Hertenkalfragout met rode uiconfituur en honing

Lauwe peertjes

Kroketten

Père Joseph kaas met tafelbroodjes