Menu van 10 december tot 16 december 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

10

december

 

Karnemelksoep met peterselie

Gehaktbroodje met zoetzure nooderkrieken

Appelcompote

Gesauteerde aardappelen

Foret d’ardenne

Dinsdag

11

december

Chickensoep

Kalfsblanket met frisse gember en witte asperges

Erwtjes met tuinkruiden

Kookaardappelen- puree

Honingham met mimosagroenten

Woensdag

12

december

Tomatensoep met balletjes

Kippenbil op z’n frans met knoflook en citroen

Wortelblokjes met tijm

Kookaardappelen- puree

Vissalade met dilledressing

Donderdag

13

december

Erwtensoep met lookkorstjes

Ossobucco van rund met portugese saus en sinaaszeste 

(ui, look, tomaat, olijf)

Warme looktomaat met parmezaan

Frietjes

Gegratineerde macaroni met kaas en hesp

Vrijdag

14

december

 

Pompoensoep

Gebakken vis met advocadocrème en limoen

Gesauteerde preireepjes

Karnemelkstovers met noisetteboter

Provençaals kalfsbrood

Zaterdag

15

december

Ajuinsoep met kerrie en appel

Mosterdgebraad met archiducsaus

Rode kool met appeltjes

Aardappeltartiflette

Kaas ‘vieux pané’

Zondag

16

december

Venkelsoep

Kipescalope met franse kruidenkaas

Gebakken broccoliroosjes

Dennenappeltjes

Abdijpastei met broodjes