Menu van 26 november tot 2 december 2018

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

26

november

 

Kipkerriesiep

Gebakken kaasburger met dragonsaus

Rode kool met appeltjes

Gebakken aardappelen

Kruidenkaas Rambol

Dinsdag

27

november

St.Germainsoep

Vol-au-vent met garam-masala-kruiden en champignons

Gegratineerde broccoliroosjes

Rijst

Haringfilet met ajuinringen

Woensdag

28

november

Crecysoep

Steak met bordelaisesaus

Warme tomaat met Provençaalse kruiden

Frietjes

Kippenwit met tuinkruiden

Donderdag

29

november

Preisoep

Mosterdgebraad met jagerssaus

Mini-spruitjes in hoeveboter

Rozemarijn-aardappelen in de oven

Kaaskroket met remoulade

Vrijdag

30

november

 

Tomatensoep

Gepaneerde visfilet met hollandaisesaus

Gestoofde spinazie met room

Karnemelkpuree met gebruinde boter

Versierde vleessalade

Zaterdag

1

december

Soep florentine

Kalkoenescalope met roze pepersaus

Schorseneren met citroen en peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Leverworst

Zondag

2

december

Aspergeroomsoep

Konijn met pruimen en champignons

Lauwe perzik

Verse kroketten

Italiaanse ham met sandwiches