Menu van 25 november tot 1 december 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

25

november

Spinaziesoep

Bretoens gebraad met cognac en witte druiven

Geglaceerde erwtjes met peterselie

Landelijke aardappelen

Haringfilet met ajuin

 

Dinsdag

26

november

Tomatensoep

Gentse waterzooi in blanke velouté met prei,

wortel en selderreepjes

Rijst

Hesprolletjes met mimosagroenten

Woensdag

27

november

Seldersoep

Boeuf bourguignon met rode wijn,zilveruitjes en spek

Frisse cruditeiten met vinaigrette

Frietjes

Krabsalade

Donderdag

28

november

Paprikasoep

Gebakken worst met gebruinde ajuinringen

Hutsepot van herfstgroenten met varkensschenkel

Gegratineerde spaghetti bolognaise

Vrijdag

29

november

Parmentiersoep met kruidenkaas

Vispannetje met limoen en avocado

Preireepjes in de room

Zwitserse puree

Preskop in tomatesaus

Zaterdag

30

november

Preisoep

Varkenstongetjes in t groen met kervel, cresson, dille

Wortelstaafjes met tijm

Kookaardappelen  – puree

Petit Paris

Zondag

1

december

Aspergecrème

Zacht gebraiseerde kalkoen met look en citroen

Lauwe peertjes

Kroketten

Kaas

‘Passendale prelude

met broodjes