Menu van 18 november tot 24 november 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

18

november

Cressonsoep

 Kalfsblanket met dragon en franse kruidenkaas

Bloemkool met lichte kaassaus

Kookaardappelen – puree

Americain

préparé

 

Dinsdag

19

november

Knolseldersoep

Ardeense burger met graantjesmosterd

Rode  kool met appeltjes

Kookaardappelen – puree

Versierde vleessalade

Woensdag

20

november

Tomatensoep met balletjes

Pittige kippengyros met champignons en tuinkruiden

Cruditeitenslaatje met veldsla en honingvinaigrette

Frietjes

Foret d’ardenne

Donderdag

21

november

Preisoep

Gegratineerde hesprolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Fish-stick met remoulade

Vrijdag

22

november

Courgettesoep

Gekookt vers eitje met papsaus en ajuinblokjes

Spinaziestoemp

Weense worstjes met mosterd

Zaterdag

23

november

Kippesoep met kerrie-kokos

Gebakken bloedworst met gebruinde ajuinringen

Appelmoes

Kookaardappelen – puree

Champignonworst

Zondag

24

november

Pompoensoep

Rundstong met getomateerde madeirasaus

Gegratineerde broccoliroosjes

Kroketten

Kaas

Supreme coeur de Lyon’met broodjes