Menu van 11 november tot 17 november 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

11

november

Aspergecrème met peterselie

Rode wijn

Varkenswangetjes met poivradesaus en veenbessen

Peertje met veenbessen

Kroketten

Wildpaté met ajuinconfituur

en sandwich

 

Dinsdag

12

november

Parmentiersoep met kruidenkaas

Gepaneerde schnitzel met milanaise saus

Wortelblokjes met ajuin

Pasta met pesto

Hoofdvlees met mosterd

Woensdag

13

november

Tomatensoep

Gebakken worst met gebruinde ajuinringen

Hutsepot met herfstgroenten, gele boterraapjes en varkensgeregeld

Versierde krabsalade

Donderdag

14

november

Soep Florentine

Gesauteerde kippenbil met romige champignonsaus

Gestoofde witloof

Kookaardappelen – puree

Gebakken croque monsieur

Vrijdag

15

november

Crecysoep

Gebakken zalm met mousseline

Prei in de room

Karnemelkpuree met noisetteboter

Leverworst

Zaterdag

16

november

Bloemkoolsoep

Kalkoenrollade met mirabellen

Schorseneren met peterselie en citroen

Kookaardappelen – puree

Kaas

‘oud Brugge’

Zondag

17

november

Romige knolseldersoep

Rundstong in getomateerde madeirasaus

Gestoofde boontjes met ajuin

Kroketten

Gerookte ham met broodjes