Menu van 4 november tot 10 november 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

4

november

Kervelsoep

Casselrib met picklessaus

Verse groene kool met spek

Gebakken aardappelen

Appelpaté

 

Dinsdag

5

november

Erwtensoep

Kippenbil met ricotta en mirabellen

Provençaalse groenten in lookjus

Frietjes

Pilchards in tomatensaus

Woensdag

6

november

Tomatensoep

Griekse moussaka met gehakt, aubergines, courgettes, aardappelschijven en parmezaanse kaas

Gevogeltesalade

met peertjes

Donderdag

7

november

Courgettesoep

Gegratineerde hesprolletjes met witloof

Gegratineerde puree

Omelet natuur

Vrijdag

8

november

Wortelsoep

Verse gepaneerde pladijsreepjes met

vers gemaakte tartaar

Romige broccolipuree

Bacon

Zaterdag

9

november

Champignonroomsoep

Spieringcotelet met gebruinde ajuinringen

Geglaceerde erwtjes met peterselie

Kookaardappelen – puree

Hespenworst

Zondag

10

november

Pompoensoep

Kalkoenpave met honing en balsamicojus

Knolselder met citroen

Rosties in de oven

Kaas

‘Vieux pané’

met meergranenbrood