Menu van 28 oktober tot 3 november 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

28

oktober

Pompoensoep

Gelardeerd gebraad met rozemarijn-tijmsaus

Verse rode kool met appel

Kookaardappelen – puree

Americain préparé

 

Dinsdag

29

oktober

Courgettesoep

Gemarineerde kalkoenbrochette met zachte roquefort

Gebakken bloemkoolroosjes

Aardappeltartiflette met raclettekaas

Zuiderse kip met rode pesto

Woensdag

30

oktober

Champignonsoep

Eenpansgerecht met gehakt en prei

onder aardappeldeksel

Filet de saxe

Donderdag

31

oktober

Tomatensoep

Coq-au-vin in rode wijn met zilverui en spek

Gebakken witloof

Kookaardappelen – puree

Macaroni met kaas en hesp

Vrijdag

1

oktober

Allerheiligen

Gekarameliseerde witloofsoep met kruidenkaas

Witte wijn

Visserspannetje met grijze garnalen en scampi’s en tomatenconcassé

Op een bedje van herfstgroentjes

 Verse kroketten

Gerookte rode zalm

met ajuin en zachte broodjes

Zaterdag

2

oktober

Allerzielen

Preisoep

Varkenstong in ’t groen met kervel, dille en dragon

Wortel met ajuinsnippers

Kookaardappelen – puree

Bierworst

Zondag

3

oktober

Aspergecrème

Konijn met Luikse siroop en trappist

Warme perzik

Aardappelnootjes

Kaas

‘Père joseph’

met ovenkoek