Menu van 21 oktober tot 27 oktober 2019

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

21

oktober

Wortelsoep

Kalkoenschnitzel met rozijn, gemarineerd in rhum

 Groene kool met room en spek

Kookaardappelen – puree

Gehakt

 

Dinsdag

22

oktober

Preisoep

Vogelnestjes in tomatensaus gekruid met oregano

Gegratineerde broccoliroosjes

Rijst

Krabsalade

Woensdag

23

oktober

Dubarrysoep

Lamsragout op Griekse wijze

Erwtjes met tijm

Griekse pasta

Zigeunersalami

Donderdag

24

oktober

Tomatensoep

Gebakken rosbief met verse dijonnaise

Krokant gesauteerde witloof

Kookaardappelen – puree

Omelet

met

gemalen kaas

Vrijdag

25

oktober

Parmentiersoep

Noordzeevispannetje, geparfumeerd met ricard

Preireepjes met cheddarkaas en  zure room

Frietjes

Mosterdspek

Zaterdag

26

oktober

Ajuinsoep met gemalen kaas

Escalope van kip met witte porto en gemarineerde kerstomaatjes

Schorseneren met citroen en peterselie

Kookaardappelen  –  Puree

Watou -kaas

Zondag

27

oktober

Sint-Germainsoep

Stoofpotje met varkenswangetjes in Rodenbach en veenbessen

Lauw peertje

Kroketten

Italiaans

gerookte ham

met

mini ovenkoek